Η παραδοσιακή ταβέρνα, διαθέτει έναν ιδιαίτερα ζεστό, χειμωνιάτικο, πετρόκτιστο χώρο διακοσμημένο και επιπλωμένο με αντικείμενα και έπιπλα απο την μακρόχρονη παράδοση του χωριού και της οικογένειας Τσιώλη. Το μεγάλο πετρόκτιστο τζάκι συντροφεύει τους επισκέπτες της ταβέρνας στο γευστικό τους ταξίδι και δημιουργεί μια σπάνια οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Το καλοκαίρι και την άνοιξη, η ταβέρνα απλώνει τα τραπεζάκια της στην όμορφη πλατεία του χωριού, ανάμεσα σε πολύχρωμα λουλούδια, καταπράσινα παρτέρια και ξεχωριστή δροσιά κάτω απο την κληματαριά της ταβέρνας. Η οικογένεια Τσιώλη πάντα φιλόξενη και ευγενική υποδέχεται και ικανοποιεί όλους τους επισκέπτες με σπάνιες γευστικές δημιουργίες, πεντανόστιμα παραδοσιακά πιάτα και εγκάρδια εξυπηρέτηση που μένει αξέχαστη. Η ταβέρνα " Ο Τσιώλης" λόγω της προνομιακής θέσης της μπορεί να εξυπηρετήσει & ταξιδιωτικά groups που επισκέπτονται το Σπήλαιο Κάψια και το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου. Παράλληλα μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις, συνεστιάσεις με ιδιαίτερη επιτυχία .

Όλα τα κρεατικά είναι απο την σπιτική παραγωγή της οικογένειας Τσιώλη.
 
Νέα αίθουσα χωρητικότητας 100τ.μ.
  Άνοιξε τις πόρτες της και η νέα αίθουσα της ταβέρνας που μπορεί να φιλοξενήσει 120 άτομα και είναι ιδανική για εκδηλώσεις, εστίαση για groups και εκδρομικά πρακτορεία.
   
 
- Αρνάκι σούβλας
- Γουρουνόπουλο σούβλας
- Λαγός στιφάδο
- Κόκκορας κοκκινιστός
- Γκιόσα

- Ψητά της ώρας - παϊδάκια
- Δροσερές σαλάτες εποχής, χόρτα - πίτες
*Μοναδικές τοπικές γεύσεις ( κατόπιν παραγγελίας)
 

 

 
Design by PROMEDIA